Drag for 360 view

180°

Wij berekenen, adviseren en leveren meerdere schroeven voor uw specifieke toepassing. Wij hebben veel ervaring in het berekenen van uw optimale schroef. Hoge kwaliteit, optimale prestaties en zo min mogelijk geluid en trillingen, behoren tot onze standaard. Wij leveren vaste schroeven, klapschroeven en vaanstandschroeven. Vaste schroeven worden veel gebruikt op motorjachten en beroepsvaartuigen, waarbij klap- en vaanstandschroeven worden gebruikt bij zeiljachten. Max-Prop schroeevn zijn vaanstandschroeven en zullen de vaarsnelheid van zeiljachten met ongeveer 15% verhogen.

Max Prop schroeven hebben ook een opmerkelijke achteruitwerking, dat 80% groter is dan een vergelijkbare schroef met vaste spoed. Dit geeft de Max-Prop dezelfde propellerefficiëntie in achteruit als in vooruit. De spoed is verstelbaar op alle Max-Prop schroeven, waardoor de Max-Prop schroef geoptimaliseerd kan worden om zo een maximale efficiëntie te bereiken.

Ook leveren wij klapschroeven en verschillende andere soorten schroeven. Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden.

Vraag onze brochure aan voor meer informatie

Advies nodig?

Neem contact op met onze verkoopafdeling.