EN

360 graden weergave

180°
propeller

Wij hebben veel ervaring in het berekenen van uw optimale scheepsschroef. Zo berekenen, adviseren en leveren wij scheepsschroeven voor uw specifieke toepassing. Hoge kwaliteit, optimale prestaties en zo min mogelijk geluid en trillingen, behoren tot onze standaard. Wij leveren vaste scheepsschroeven, klapschroeven en vaanstandschroeven. Vaste scheepsschroeven worden veel gebruikt op motorjachten en beroepsvaartuigen. Klap- en vaanstandschroeven worden veel toegepast bij zeiljachten. Max-Prop schroeven zijn vaanstandschroeven en zullen de vaarsnelheid van zeiljachten met ongeveer 15% verhogen.

Max-Prop schroeven hebben ook een opmerkelijke achteruitwerking, dat 80% groter is dan een vergelijkbare scheepsschroef met vaste spoed. Dit geeft de Max-Prop dezelfde propellerefficiëntie in achteruit als in vooruit. De spoed is verstelbaar op alle Max-Prop schroeven, waardoor de schroeven geoptimaliseerd kunnen worden om zo een maximale efficiëntie te bereiken.

Ook leveren wij klapschroeven en verschillende andere soorten scheepsschroeven. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

propeller

Vraag onze brochure aan voor meer informatie

Advies nodig?

Neem contact op met onze verkoopafdeling.

+31 (0)184 413 789

sales@bloklandnonferro.nl