EN

Schroefas- koppelingen

Voor een optimaal resultaat aan boord van uw schip maken wij gebruik van meerdere schroefaskoppelingen. Denk aan flexibele koppelingen, Aquadrives en Propflex units.

VULKAN Megiflex-BT

Een flexibele koppeling zorgt voor een flexibele verbinding tussen de schroefas en de keerkoppeling of elektromotor. Dit vermindert het geluid en trillingen aan boord en dempt torsietrillingen. De VULKAN Megiflex-BT is verkrijgbaar van 194 Nm tot 8125 Nm. De Megiflex-BT maakt gebruik van speciale rubberen elementen om geluid en trillingen effectief te dempen en is relatief flexibel. De Megiflex-BT heeft zijn kwaliteit in vele toepassingen bewezen.

megiplex
aquadrive

Aquadrive

Het Aquadrive systeem helpt u te genieten van de rust en stilte van het varen. Door de motor te isoleren van de rest van uw boot, worden geluiden en trillingen sterk verminderd. De meeste installaties resulteren in een vermindering van het geluid en trillingen van 50% of meer. Ook slijtage aan de keerkoppeling en schroefaslagers wordt geminimaliseerd.

VULKAN PROPFLEX T

De PROPFLEX T wordt veel gebruikt in jachten en commerciële schepen en is een uitstekende oplossing om geluid en trillingen te verminderen. De PROPFLEX T is een combinatie van flexibele bussen (flexibele koppeling) en een stuwdruklager. De PROPFLEX T-koppeling is een flexibele koppeling waarbij de koppeloverbrenging wordt gecompenseerd door rubberen bussen. Het stuwdruklager kan worden uitgelijnd met RotaChocks om ervoor te zorgen dat het stuwdruklager perfect uitgelijnd kan worden met de schroefaskoker. De PROPFLEX-T in combinatie met RotaChocks is de meest optimale oplossing voor superjachten en commerciële vaartuigen.

Vraag onze brochure aan voor meer informatie

Advies nodig?

Neem contact op met onze verkoopafdeling.

+31 (0)184 413 789

sales@bloklandnonferro.nl