EN

Voortstuwingssystemen voor Motorjachten en Zeiljachten tot 70 meter

Wij bewegen u vooruit met onze hightech voortstuwingsoplossingen. Dankzij onze eigen engineering en productiecapaciteit, leveren wij voortstuwingssystemen die geoptimaliseerd zijn voor uw specifieke toepassing. Elk jacht is uniek. Daarom benaderen wij elk project met dezelfde, uitgebreide expertise, maar met een op maat gemaakt product. Binnen voortstuwings- en roersystemen is ons portfolio gericht op jachten met een lengte van 5 tot 70 meter.

Referenties

Gaudium

Apaya

SLX54

Boreas

Avontuur

Rock

SY Elida

360 graden weergave

180°
schroefasinstallatie

Oplossingen op maat

Voor de jachten die met onze systemen zijn voorzien, is onbezorgd varen erg belangrijk. We zijn vastbesloten hieraan bij te dragen, zodat onze klanten volop kunnen genieten van het varen over de wereld zonder zich zorgen te hoeven maken over de mogelijke schade van onze producten aan de natuur. Om deze reden ontwikkelen én verbeteren we onze capaciteiten voortdurend en investeren we in nieuwe en innovatieve technologieën.

Nieuwste technologie

We zijn vastbesloten om onze positie als koploper op het gebied van innovatie veilig te stellen en tegelijkertijd onze klanten te ondersteunen hetzelfde te doen. Al onze ontwerpen maken gebruik van de modernste 3D-technologie, daarnaast gebruiken wij geavanceerde software voor op maat gemaakte berekeningen voor de benodigde gegevens van uw unieke voortstuwingssystemen. Ons machinepark is indrukwekkend. Met hoogwaardige machines en lasrobots worden schroef- en roerassystemen geproduceerd met een lengte tot bijna 20 meter.

latest_technology
fast-maintenance

Snel onderhoud

Ieder jacht is uniek, net als onze voortstuwingssystemen. Ons assortiment gestandaardiseerde, kant-en-klare producten stelt ons in staat snel te reageren op uw onmiddellijke onderhoudsbehoeften. Wij kunnen voorzien van een snelle levering van onze op maat gemaakte voortstuwingssystemen. Door gebruik te maken van de grote voorraad in ons magazijn, een nauwkeurige productieplanning en onze hightech productiefaciliteit, zijn wij uw partner in geval van snel onderhoud en service.

Classificatie

In lijn met onze kwaliteits- en nalevingsnormen, kunnen onze voortstuwings- en roersystemen worden geleverd met een certificaat van een van de bekende classificatiebureaus. Het type van onze voortstuwingssystemen en producten is erkend en goedgekeurd door tal van classificatiebureaus, zoals: Lloyds Register of Shipping, Bureau Veritas, RINA en Russian River Register. We zijn goed op de hoogte van de vereisten van de classificatiebureaus en onze engineering en productie is zeer bekwaam in het anticiperen op en communiceren van de vereisten van alle classificatiebureaus.

classification
Welder

Voordelen Blokland voortstuwingssystemen voor jachten

  • Engineering en productie in eigen huis met meer dan 40 jaar ervaring
  • In staat om jachten te leveren met een lengte van 5 tot 70 meter
  • Duurzame en milieuvriendelijke systemen
  • Het produceren van voortstuwingssystemen met de nieuwste, state-of-the-art technologieën
  • Snel onderhoud en service door onze geoptimaliseerde voorraad en hightech productiefaciliteit
  • Erkend en goedgekeurd door de bekende classificatiebureaus

Vraag onze brochure aan voor meer informatie

Advies nodig?

Neem contact op met onze verkoopafdeling.

+31 (0)184 413 789

sales@bloklandnonferro.nl