Voortstuwingssystemen voor commerciële schepen

Wij zorgen ervoor dat u kunt varen zonder dat u zich zorgen moet maken over uw voortstuwingssystemen en het onderhoud daarvan. Wij bieden u de beste voortstuwingssystemen voor commerciële schepen. Op maat ontworpen en vervaardigd, om een perfecte integratie met uw schip en uw specifieke behoeften te garanderen.

Referenties

Askival

Proseidon

PW 18

River Queen

Gaarden

Düsternbrook

Drag for 360 view

180°

Oplossingen op maat

Voor commerciële schepen is de betrouwbaarheid van de schroefas-systemen en roeras-systemen van groot belang. Een verkeerde werking van het systeem resulteert in downtime en hoge kosten. Onze voortstuwingssystemen zijn uitstekend toepasbaar voor commerciële schepen en zorgen ervoor dat ze ten alle tijden vooruit blijven gaan. Wij bieden u onderhoudsvrije en betrouwbare voortstuwingssystemen die uitstekend geschikt zijn voor uw toepassing en schip.

WZorgeloos varen, is van enorm belang voor de commerciële schepen die met onze systemen voorzien zijn. We zijn vastbesloten hieraan bij te dragen, zodat onze klanten volop kunnen genieten van varen over de wereld zonder zich zorgen te maken over de mogelijke schade van onze producten aan de natuur. Om deze reden ontwikkelen en verbeteren wij onze capaciteiten voortdurend en investeren wij in nieuwe en innovatieve technologieën.

Laatste technologieën

Om u uitstekende voortstuwingssystemen te bieden, werken wij er hard aan om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Al onze ontwerpen worden gemaakt in 3D en wij gebruiken verschillende software om de benodigde gegevens voor uw specifieke voortstuwingssystemen te berekenen. Ons machinepark is indrukwekkend. Met hoogwaardige machines en lasrobots worden propeller- en roeras-systemen geproduceerd met een lengte tot circa 15-20m.

Snel onderhoud

Elk schip is uniek, net als onze voortstuwingssystemen. Naast ons assortiment gestandaardiseerde producten bieden wij onze klanten op maat gemaakte voortstuwingssystemen. Uiteraard maken wij graag gebruik van onze gestandaardiseerde producten, zodat wij alle benodigde onderdelen voor snel onderhoud op voorraad hebben. Met een grote voorraad in ons magazijn, een nauwkeurige productieplanning en hightech productiefaciliteit staan wij u bij in geval van snel onderhoud en service.

Classificatie

Onze schroefas-systemen en roeras-systemen kunnen worden geleverd met een certificaat van een van de bekende classificatiebureaus. Verschillende van onze voortstuwingssystemen en producten zijn type goedgekeurd door classificatiebureaus, zoals: Lloyds Register of Shipping, Bureau Veritas, RINA en Russian River Register. Wij zijn goed op de hoogte van de vereisten van de classificatiebureaus en onze engineering en productie is zeer bekwaam in het anticiperen op en communiceren met de vereisten van alle classificatiebureaus.

Voordelen Blokland voortstuwingssystemen voor commerciële schepen

Engineering en productie in eigen huis
In staat om schepen te voorzien van onderhoudsvrije en betrouwbare voortstuwingssystemen
Duurzame en milieuvriendelijke systemen
Het produceren van voortstuwingssystemen met de nieuwste, state-of-the-art technologieën
Snel onderhoud en service door onze geoptimaliseerde voorraad en hightech productiefaciliteit