Superyacht propulsion systems
EN

Voortstuwingssystemen voor commerciële schepen

Wij zorgen dat u zorgeloos kunt varen, door u een hoogwaardig voortstuwingssysteem te leveren en het onderhoud daarvan te verzorgen. Wij leveren een op maat ontworpen en geproduceerd voortstuwingssysteem, om een perfecte integratie met uw schip en uw specifieke wensen te garanderen.

Referenties

MS Ruigt

MS Ruigt

Askival

Askival

Proseidon

Proseidon

PW 18

PW 18

River Queen

River Queen

Gaarden

Gaarden

Düstenbrook

Düstenbrook

360 graden weergave

180°

Maatwerk oplossingen

Voor commerciële schepen is de betrouwbaarheid van de schroef- en roersystemen erg belangrijk. Een verkeerde werking van het systeem resulteert in downtime en hoge kosten. Onze voortstuwingssystemen zijn zeer geschikt voor commerciële schepen. Onderhoudsvrij en betrouwbaar. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt varen.

Zorgeloos varen is van enorm belang voor de commerciële vaartuigen die met onze systemen voorzien zijn. We zijn vastbesloten hieraan bij te dragen, zodat onze klanten volop kunnen genieten van het varen over de wereld zonder zich zorgen te maken over de mogelijke schade van onze producten aan de natuur. Om deze reden, ontwikkelen en verbeteren wij onze capaciteiten voortdurend én investeren wij in nieuwe en innovatieve technologieën.

Nieuwste technologieën

Om u de beste voortstuwingssystemen te kunnen bieden, doen wij er alles om up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën. Al onze ontwerpen worden gemaakt in 3D, daarnaast gebruiken wij verschillende software om de benodigde gegevens voor uw specifieke voortstuwingssystemen te berekenen. Met hoogwaardige machines en lasrobots worden propeller- en roerassystemen geproduceerd met een lengte tot ongeveer 15-20 meter. Dat maakt ons machinepark indrukwekkend.

Latest technology

Snel onderhoud

Elk schip is uniek, net als onze voortstuwingssystemen. Naast ons assortiment gestandaardiseerde producten bieden wij onze klanten ook op maat gemaakte voortstuwingssystemen. Uiteraard maken wij graag gebruik van onze gestandaardiseerde producten, zodat wij alle benodigde onderdelen voor snel onderhoud op voorraad hebben. Met een grote voorraad in ons magazijn, een nauwkeurige productieplanning en hightech productiefaciliteit kunnen wij u snel helpen bij onderhoud en andere service.

Classificatie

Onze schroefas-systemen en roerassystemen kunnen worden geleverd met een certificaat van een van de bekende classificatiebureaus. Verschillende van onze voortstuwingssystemen en producten zijn type goedgekeurd door classificatiebureaus, zoals: Lloyds Register of Shipping, Bureau Veritas, RINA en Russian River Register. Omdat wij goed op de hoogte zijn van de vereisten van de classificatiebureaus, is onze engineering en productie zeer bekwaam in het communiceren en anticiperen op deze vereisten.

Classification

Voordelen Blokland voortstuwingssystemen voor commerciële schepen

Icon check Engineering en productie in eigen huis
Icon check In staat om schepen te voorzien van onderhoudsvrije en betrouwbare voortstuwingssystemen
Icon check Duurzame en milieuvriendelijke systemen
Icon check Het produceren van voortstuwingssystemen met de nieuwste, state-of-the-art technologieën
Icon check Snel onderhoud en service door onze geoptimaliseerde voorraad en hightech productiefaciliteit

Vraag onze brochure aan voor meer informatie

Neem contact op met onze sales engineers

Neem contact op met onze verkoopafdeling.

+31 (0)184 413 789

sales@bloklandnonferro.nl
Propeller